Toimitusehdot


Yleistä

Verkkokauppa.nerivalgroup.fi on Oy Nerival Group Ab:n ylläpitämä markkinapaikka ja Oy Nerival Group Ab pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Tuotteiden maksaminen tapahtuu sähköpostitse lähetettävällä laskulla ja kunkin asiakkaan kanssa erikseen sovituilla maksuehdoilla. Uusille asiakkaillemme lähetämme laskun harkintamme mukaan joko yleisellä maksuehdollamme 7 pv netto tai vaihtoehtoisesti maksuehdolla HETIjolloin tilatut tavarat toimitetaan kun maksu näkyy yrityksemme tilillä (asiakkaan sähköpostilla lähettämä kopio maksusuorituksesta nopeuttaa tilattujen tuotteiden toimittamista varastostamme).

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita toimitustavaksi joko Nouto tai Matkahuolto, muut toimitustavat on sovittava erikseen. Pääsääntöisesti Suomen rajojen sisällä lähetykset kulkevat Matkahuollon sopimusrahdillamme.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan kunkin tuotteen tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika kaikille varastossamme oleville tuotteille on 1-2 vrk (yli 95 % lähetyksistä toimitetaan jo tilausta seuraavana arkiaamuna, mutta toimitusaika voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain). Mikäli tuote on loppuunmyyty, niiden arvioiduksi toimitusajaksi ilmoitetaan verkkokaupassa 50 - 100 vrk. Tarkemmat tiedot tuotteen arvioidusta saapumisajankohdasta löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta nerivalgroup.fi

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot alla.


Email: info@nerivalgroup.fi

Verkkokauppa Oy Nerival Group Ab

https://verkkokauppa.nerivalgroup.fi/