Toimitusehdot


Yleistä

Verkkokauppa.nerivalgroup.fi on Oy Nerival Group Ab:n ylläpitämä markkinapaikka ja Oy Nerival Group Ab pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Hinnat ja maksaminen

Kaikki hinnat sis. alv 24 %. Tilaukset Ahvenamaalle ilman arvonlisäveroa (jos lähetyksen arvo on yli 22 €, mutta enintään 150 €, pitää sinun maksaa siitä arvonlisävero, mutta ei tullia. Sinun on kuitenkin tullattava lähetys. Lähetys on tulliton, jos sen sisältämien tavaroiden kokonaisarvo on enintään 150 €).

Tuotteiden maksaminen tapahtuu sähköpostitse lähetettävällä laskulla ja kunkin asiakkaan kanssa erikseen sovituilla maksuehdoilla. Uusille asiakkaillemme lähetämme laskun harkintamme mukaan joko yleisellä maksuehdollamme 7 pv netto (tarkistamme luottotiedot) tai vaihtoehtoisesti maksuehdolla HETIjolloin tilatut tavarat toimitetaan kun maksu näkyy yrityksemme tilillä (asiakkaan sähköpostilla lähettämä kopio maksusuorituksesta nopeuttaa tilattujen tuotteiden toimittamista varastostamme). 

Maksuehto 7 pv netto edellyttää luottotietojen tarkistusta ja tarvitsemme siihen tilaajan Ly-tunnuksen (yritys) tai sotun (henkilöasiakas), jonka pyydämme ystävällisesti lähettämään sähköpostilla osoitteeseen info@nerivalgroup.fi

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita toimitustavaksi joko Nouto tai Matkahuolto. Pääsääntöisesti lähetykset Suomen rajojen sisällä sekä Ahvenamaalle kulkevat Matkahuollon sopimusrahdillamme ja yli 35 kg painavien kollien rahdin tarjoamme erikseen.

Matkahuollon Lähellä-paketti alk. 8,90 €

- Pakettiautomaatit, K-kaupat, R- Kioskit sekä Matkahuollon omat noutopisteet ja terminaalit (lähetys toimitetaan asiakasta lähimpänä sijaitsevaan toimipisteeseen)    

- Yksittäisen paketin paino enintään 30 kg, yhdessä lähetyserässä enintään 5 pakettia (monipakettilähetystä ei voi lähettää automaattiin)    

- Vastaanottaja saa tekstiviestin tai sähköpostin kun paketti on noudettavissa

- Säilytysaika 7 vrk

Matkahuollon Kotijakelu alk. 14,80 € 

- Jakoaika sovitaan vastaanottajan kanssa 1-3 arkivuorokauden kuluttua lähettämisestä    

- Yksittäisen paketin paino enintään 35 kg, yhdessä lähetyserässä enintään 10 pakettia    

- Ilta- ja viikonloppujakelut suurimmissa kaupungeissa. Lauantaijakeluita mm. pääkaupunkiseudulla, Tampereen, Turun ja Oulun seudulla. Iltajakeluita edellisten lisäksi esimerkiksi Joensuussa, Jyväskylässä, Kouvola, Kuopiossa, Lahdessa ja Porissa    

- Vastaanottajalla on myös mahdollisuus valita jättö ilman kuittausta sekä kertoa mahdollinen ovikoodi jakelun onnistumiseksi    

- Matkahuollon kuljettajat soittavat vastaanottajalle, mikäli pääsy vastaanotto-osoitteeseen on estynyt    

- Säilytysaika 7 vrk

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan kunkin tuotteen tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika kaikille varastossamme oleville tuotteille on 1-2 vrk (yli 95 % lähetyksistä toimitetaan jo tilausta seuraavana arkipäivänä, mutta toimitusaika voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain). Mikäli tuote on loppuunmyyty, niiden arvioiduksi toimitusajaksi ilmoitetaan verkkokaupassa 50 - 100 vrk. Tietoa tuotteen arvioidusta saapumisajankohdasta löytyy verkkokaupasta kyseessä olevan tuotteen kohdalta ja kotisivuiltamme osoitteesta nerivalgroup.fi

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Tilaaja vastaa palautusrahdin kustannuksista. Mikäli kuitenkin toimitettu tuote on viallinen, vastaa myyjä palautusrahdista.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot alla.


Email: info@nerivalgroup.fi

Verkkokauppa Oy Nerival Group Ab

https://verkkokauppa.nerivalgroup.fi/